PROFIT VEDERE

O Nama

„Profit Vedere“ “ d.o.o.

društvo za zastupanje u osiguranju

„Profit Vedere“ doo za zastupanje u osiguranju je osnovano u septembru 2005. Godine. Zastupamo veći broj osiguravajućih kuća i samim tim smo u mogućnosti da svojim klijentima pružimo kompletnu ponudu na jednommestu. Naši zaposleni su svojim iskustvom i znanjem spremni da odgovor na pitanja i zahteve klijenata i na taj načinim pomognu prilikom odabira najpovoljnije ponude za njih, a sve bez naknade i dodatnih troškova za klijenta. Nakon sklapanja ugovora o osiguranju, klijent u našoj firmi dobija i svaku vrstu tehničke pomoći (zahtevi za razne vrste ptomena, prijave štetnih događaja, obaveštenja o dospelosti rata…)

Nakon jedanaest godina poslovanja kod nas je u stalnom raadnom odnosu 10 zaposlenih, imamo preko 3,000 zadovoljnih klijenata koji su uz našu pomoć zaključili ugovore o osiguranju života i preko 1,000 klijenata kojima smo pomogli da zaključe ugovor o osiguranju iz nekog od neživotnih programa, a u porastu je i broj klijenata koji žele da osiguraju svoje poljoprivredno gazdinstvo.

Cilj nam je da našim klijentima što više približimo potrebu, svrhu i znanje o osiguranju i da u narednom periodu uvećamo broj zadovoljnih korisnika osiguranja

Ovlašćeni zastupnik Wiener Stadtische osiguranja od 30.09.2005.

Ugovori sa ostalim osiguravajućim kućama

  • Triglav 06.05.2016.
  • Dunav 13.02.2009.
  • Globos 23.05.2014.
  • Generali 27.06.2014.
  • Grawe 29.09.2016.
  • Sava 03.10.2018.

Osnovano:

Registovano: 15.09.2005. godine

Dozvola za rad Narodne Banke Srbije od 05.09.2005.

Osnivači: Krsmanović Marijana, Danilović Dejan

Direktor: Krsmanović Marijana

Wiener

Wiener Stadtische osiguranje je deo Viena Insurence Group čiji počeci sežu unazad do 1824.godine. Od tada kompanija se razvila od lokalnog osiguravača do vodeće međunarodne osiguravajuće grupacije. Godine 1990. Postala je jedna od prvih zapadnoevropskih kompanija koja je prepoznala mogućnost rasta u Centralnoj i Istočnoj Evropi i iskoristila priliku da uđe na tržište bivše Čehoslovačke.

Saznaj više
Generali

Generali Osiguranje Srbija je druga najveća osiguravajuća kompanija na domaćem tržištu osiguranja, koja se bavi svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja. Kompanija od osnivanja (1998.) beleži brz i stabilan razvoj i danas je tržišni lider u životnom osiguranju, dobrovoljnom zdravstvenom i međunarodnom putnom osiguranju. Sa tradicijom dugom 180 godina, Generali grupa posluje u 60 zemalja sveta.

Saznaj više
Triglav

Postojanje od 40 godina na našem tržištu, između ostalog određuju stabilnost osiguranja Triglav u Srbiji, koje iz godine u godinu stiče poverenje sve većeg broja klijenata.

Saznaj više
Globos

Akcionarsko društvo za osiguranje Globos Osiguranje osnovano je 6.januara 1994. Registrovano je za sve vrste neživotnih osiguranja.

Saznaj više
Dunav

Kompanija Dunav osiguranje a.d.o. Beograd je moderna kompanija, sa tradicijom dugom više od 140 godina, lider je na domaćem tržištu osiguranja, i jedina domaća kompanija registrovana za sve vrste osiguranja.

Saznaj više
Grawe

GRAWE osiguranje a.d.o. Beograd posluje u Srbiji od 1997. godine, kao prvo osiguravajuće društvo na tržištu sa inostranim kapitalom. Svojim rezultatima GRAWE osiguranje a.d.o. zauzima poziciju među liderima u oblasti osiguranja života na tržištu Republike Srbije.

Saznaj više
Sava

najveća osiguravajuća grupa u regionu Jugoistočne Evrope (ukupno BOP €517mil u 2017.)

Saznaj više

Zainteresovani za usluge?

Javite se na nase kontakt telefone ili popunite

Kontakt Formu