PROFIT VEDERE

Wiener

Wiener staedtische

Wiener Städtische Osiguranje deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group

Wiener Stadtische osiguranje je deo Viena Insurence Group čiji počeci sežu unazad do 1824.godine. Od tada kompanija se razvila od lokalnog osiguravača do vodeće međunarodne osiguravajuće grupacije. Godine 1990. Postala je jedna od prvih zapadnoevropskih kompanija koja je prepoznala mogućnost rasta u Centralnoj i Istočnoj Evropi i iskoristila priliku da uđe na tržište bivše Čehoslovačke. Narednih 25 godina sledio je niz proširenja uključujući Mađarsku (1996), Poljsku (1998), Hrvatsku (1999), Rumuniju (2001), Srbiju (2003)…
Sada VIG posluje u 25 zemalja sa oko 50 kompanija i blizu 23.000 zaposlenih.

Grupacija nudi širok portfolio proizvoda i usluga (osiguranje imovine i nezgode, životno i zdravstveno osiguranje…) koji su usmereni prema potrebama klijenta.

VIG posluje kao prosperitetan i savestan osiguravač veoma svestan rizika. Pouzdanost, poverenje i solidarnost su kvaliteti koji doprinose Grupaciji kako u odnosima sa klijentima, tako i sa poslovnim partnerima, zaposlenima i akcionarima. Osnovuposlovnih odluka u VIG-u čine vrednosti kao što su iskrenost, integritet, raznolikost, jednake mogućnosti i usmerenost prema potrebama klijenta. Efekti ovakvog pristupa vide se u strategiji kontinuiranog održivog rasta kao i izvanrednoj kreditnoj sposobnosti. Međunarodna agencija za kreditni rejtig Standard & Poor’s je ovu Grupaciju ocenio ocenom A+ sa stabilnim izgledima za dugi niz godina, a kao rezultat toga VIG ima najbolji rejting od svih kompanija u ATX-u vodećem indeksu Bečke berze.

Oko 70% akcija VIG-a je u vlasništvu glavnog akcionara Wiener Stadtische Versicherungsverein.

Trazite najbolju osiguravajuću kuću?

Mi imamo odgovor za vas.