PROFIT VEDERE

Osiguranje imovine

Sredstva koja ćete investirati u polisu osiguranja imovine neznatna su u poređenju sa finansijskim problemom koji Vas može zadesiti gubitkom ili uništenjem imovine.

OSIGURANJE KUĆE I STANOVA

Izborom jedne od mnogobrojnih opcija osiguranja imovine
štitite svoj dom i sve stvari, koje se nalaze u njemu. Iznenadni događaji poput provala, krađa, poplava, uništenja imovine, mogu da Vam nanesu štetu neslućenih razmera i da Vas dovedu u nezavidnu životnu poziciju.

OSIGURANJE PREDUZETNIKA

je osiguranje kojim svaka ozbiljna privredna delatnost, kroz osiguravajuće pokriće, umanjuje ili potpuno eliminiše štetan uticaj ostvarenja osiguranih rizika na poslovanje privrednog subjekta.

OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI IZ DELATNOSTI

je osiguranje Vaše odgovornost za štete proistekle ili iz delatnosti ili iz posedovanja stvari. Ukoliko su Vaša stvar, mašina ili radnik naneli povredu, oštetili ili uništili imovinu trećem licu, možete biti subjektivno odgovorni – ako postoji Vaša krivica.

AUTO-OSIGURANJE

Kod osiguranja vozila obavezno je osiguranje autoodgovornosti uz koje može da se priključi osiguranje stakla u vozilu, osiguranje putnika. Kasko osiguranje vozila je dodatno osiguranje za Vaš automobil kako biste ga zaštitili od rizika koje obavezno osiguranje od auto-odgovornosti ne pokriva. Nesrećni slučajevi kao što je krađa, kada ga neko izgrebe ključevima ili polomi retrovizor na parkingu, kada padne “grad” i razbije sva stakla, pri poplavi, ili kada se slučajno zamislite i ne zakočite na vreme — u tim i sličnim situacijama Vam bude drago što imate kasko osiguranje… jer bi Vas inače popravke i naknada štete koštala daleko više od cene kaska.

Trazite najbolju osiguravajuću kuću?

Mi imamo odgovor za vas.