PROFIT VEDERE

Triglav

Triglav osiguranje

Triglav osiguranje je srpsko osiguravajuće društvo koje pripada lideru u osiguranju na područiju Adria regije – Triglav grupi

Postojanje od 40 godina na našem tržištu, između ostalog određuju stabilnost osiguranja Triglav u Srbiji, koje iz godine u godinu stiče poverenje sve većeg broja klijenata.

Početak svog rada društvo vezuje za 1972. godinu, kada osiguravajuću zavod Sava iz Ljubljane počinje da radi na teritoriji Republike Srbije, da bi se 1976. godine preregistrovao u Zajednicu osiguranje Triglav. Triglav osiguranje je registrovano za obavljanje delatnosti svih vrsta neživotnih i životnih osiguranja. Na početku rada više su bila zastupljena životna osiguranja, ali sa razvojem o teritorijalnim širenjem, do izražaja dolazi i osiguranje imovine.

U društvo osim primarnog zadatka izdavanja kvalitetnih polisa osiguranja prema potrebama klijenata, izuzetno je bitna kvalitetna i brza procena i isplata šteta.

Konstantnim inovacijama i edukacijom zaposlenih Triglav osiguranje Srbija nastoji da na što bolji način odgovori potrebama na tržištu.

Trazite najbolju osiguravajuću kuću?

Mi imamo odgovor za vas.