PROFIT VEDERE

Osiguranje poljoprivrede

Poljoprivredna proizvodnja je izložena brojnim rizicima, a na mnoge od njih čovek ne može da utiče, niti da ih predupredi, jer su uslovljeni klimatskim promenama i nepogodama. Nepredviđene nepogode mogu izazvati teške posledice koje ugrožavaju prinose.

OSIGURANJE USEVA I PLODOVA

je osiguranje kojim poljoprivrdnici osiguravaju svoj mukotrpni rad. Zbog učestale promene vremena i čestih nepogoda, koje svojom prekomernošću neminovno prouzrokuju štete na poljoprivrednim proizvodima potrebno je da se poljoprivrednici zaštite osiguranjem svojih useva i plodova i time zaštite svoje poljoprivredne kultura od mnogobrojnih opasnosti kojima su izloženi tokom godine.

OSIGURANJE ŽIVOTINJA

je osiguranje kojim se u slučaju bolesti ili gubitka životinja lakše prevazilazi nastale šteta. Osiguranjem su pokriveni rizici uginuća ili prinudnog klanja životinja nastalog kao posledice nesrećnog slučaja ili bolesti sa mogućnošću osiguranja životinja od posledica porođaja kao i rizika gubitka teleta na porođaju. Takođe postoji mogućnost ugovaranja osiguranja od opasnih zaraznih bolesti, kao što je kuga kod svinja.

OSIGURANJE POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA

je osiguranje farmi u vlasništvu fizičkih lica, čime ćete obezbedito pokriće troškova usled štete nastale zbog elementarnih nepogoda i drugih opasnosti.

Trazite najbolju osiguravajuću kuću?

Mi imamo odgovor za vas.